Ring oss

905 86 739

Tjenester

Vårt team av dyktige profesjonelle står klare til å hjelpe deg med alt fra rydding og rengjøring av dødsbo til avfallshåndtering og utleie av mannskap.

01

Bortkjøring av avfall

Bortkjøring av avfall kan være en utfordring. Men det er her vi kommer inn. Enten du har ryddet loftet, kjelleren, eller garasjen, vi er her for å hjelpe deg å bli kvitt avfallet raskt og effektivt.

02

Kjøp av dødsbo

Når det kommer til håndtering av dødsbo, tilbyr vi en omfattende tjeneste som sparer deg for bryet med å måtte samarbeide med flere parter for å få jobben gjort.

03

Rengjøring av dødsbo

Når du velger oss for rengjøring av dødsbo, velger du dyktige fagfolk med en lang historie av kvalitetsarbeid i bransjen.

04

Rydding av dødsbo

Å velge oss for rydding av dødsbo og oppkjøp av dødsbo betyr å stole på en aktør med betydelig kunnskap og ekspertise på området.

05

Utleie av mannskap

Vi tilbyr utleie av kvalifisert mannskap for effektiv håndtering av rydding, bæring av materialer på større anlegg og byggeplasser, samt omfattende rengjøringsprosjekter.

Kontakt oss i dag for mer informasjon om våre tjenester, eller for å planlegge en uforpliktende befaring. Vi ser frem til å hjelpe deg med ditt prosjekt.