Ring oss

905 86 739

Om oss

ABC – Avfall Bortkjøring Containerutleie AS er er eksperter innen manuell arbeidskraft, og våre tjenester dekker alt fra grundig rydding og rengjøring av dødsbo til effektiv avfallshåndtering, presis materialhåndtering, sømløs flytting og omfattende vask.

Gi oss sjansen til å transformere ditt miljø med vårt dedikerte team! Kontakt oss nå for skreddersydde løsninger som overskrider forventningene dine.

Skreddersydde løsninger for deg

– Opplev god kontakt og maksimal kundetilfredshet med våre tjenester

Vi skreddersyr løsninger etter dine behov, enten det er arbeid på timebasis eller fastpris for oppdraget. Vårt første steg er en grundig befaring, der vi diskuterer omfanget av arbeidet og gir deg et konkret tilbud med fastpris.

Vårt spesialområde er håndtering av dødsbo, hvor vår langvarige erfaring kommer til nytte. Vi tar oss av alt fra A til Å – rydding og rengjøring av dødsbo, effektiv utbæring og bortkjøring av avfall, bæring av materialer, flytting, vasking, og alt annet som trengs for å gi deg en bekymringsfri opplevelse.

Vi vektlegger god kommunikasjon gjennom hele prosessen. Dette sikrer rask løsning av eventuelle misforståelser eller problemer, og garanterer at vi leverer et tilfredsstillende resultat. Ta kontakt med oss for skreddersydde løsninger som dekker dine unike behov. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Vår historie

ABC, Avfall Bortkjøring Containerutleie AS er en familiebedrift, og eies i dag av Line Antonsen Møller og Steinar Møller.
Firma ble etablert i slutten av 40-årene av Leif Ingar Antonsen, under navnet KVIKK RYDDEKOMPANI.

Leif Ingar Antonsen, også kalt ”Makkeren” var kjent som en stor del av Vålerenga på slutten av 60-talllet og frem til starten av 80-årene.

”Makkeren” var født i 1926 (-2001) og vokste opp på det mye omtalte Bastøy guttehjem. Der lærte han seg skomakerfaget (derav navnet Makkeren), og drev sitt eget verksted under krigen. Han kom tilfeldigvis i kontakt med en skraphandler, han ble hjelpegutt der, men kom etter hvert i gang med sitt eget firma; KVIKK RYDDEKOMPANI.

Firma hadde beliggenhet på Rodeløkka og i denne bedriften ga ”Makkeren” arbeidsplass for mange VIF-spillere, som Trond Hoftvedt, Odd Iversen, Geir Karlsen, ”Hengern”, Bruno, bare for å nevne noen. Dette var markante profiler, som virkelig gjorde Vålerenga til et Bohemlag.”Makkeren” ble etter hvert lenket til rullestolen, men greide seg bra. Med sine to sønner Ingar og Rune, gjorde de det stort, etter hvert ble AVFALL BORTKJØRING CONTAINERUTLEIE AS etablert og Kvikk Ryddekompani ble en del av dette.

Line Antonsen Møller og Steinar Møller kjøpte bedriften i 1995. Vi var så heldige å ha ”Makkeren” på kontoret sammen med oss til han var over 70 år, det har ført til at ABC har beholdt noe av den gamle ånden.

Miljøet i ABC er unikt!