Ring oss

905 86 739

Rengjøring av dødsbo

Når du velger oss for rengjøring av dødsbo, velger du dyktige fagfolk med en lang historie av kvalitetsarbeid i bransjen.

Kvalitet og effektivitet i hver rengjøringsoppgave

Vår erfaring daterer seg tilbake til slutten av 1940-tallet, og med en konstant fokus på høykvalitets kundeservice og resultater, er vi det åpenbare valget for din rengjøringsbehov.

Vi tilpasser våre tjenester til dine spesifikke behov, og vi tar på oss både store og små oppdrag. Enten du er en privat eller offentlig aktør, kan du stole på at våre dyktige medarbeidere utfører rengjøringen raskt, effektivt og etter de høyeste standardene i bransjen. Kundetilfredshet er vår høyeste prioritet, og vi har en lang historie med fornøyde kunder.

Rengjøringstjenestene våre kan kombineres med mange av våre andre tjenester, som avfallshåndtering, bortkjøring av avfall, oppkjøp av dødsbo, og mye mer. Vi tilbyr også en fleksibel betalingsstruktur, hvor tjenester kan betales på timebasis, eller vi kan gi en fastpris etter en uforpliktende befaring.

Har du spørsmål angående rengjøring av dødsbo eller noen av våre andre tjenester, er du alltid velkommen til å ta kontakt.